Friday, August 17, 2018

Hadiah Dari Rakan Blogger #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Rabu (15.08.2018) baru ini Sha terima sebuah bungkusan berisi novel dari seorang sahabat blogger.. Blogger yang Sha maksudkan ialah Lea Azleeya..Terharu rasanya bila menerima buku.. Buat orang macam Sha ni, menerima buku umpama mendapat segunung emas.. Sebelum ini Sha pernah menerima 2 buku dari Lea.. Boleh baca di SINI.. Kali ini Lea hantar lagi buku kepada Sha.. Alahai.. Terharu rasanya.. Belum sempat Sha baca lagi buku ini.. Sebab pembalut buku Sha dah habis.. Sha memang akan balut dulu buku sebelum dibaca.. Jadinya kita hold dulu buku ini.. Dah baca nanti Sha review ye..
 
Hadiah sampai pada 15.08.2018.. 

Korang nak kenal dengan lea??
Jom terjah blog beliau..
Klik je gambar bawah nie..

http://www.leaazleeya.com/

5 comments:

  1. Ulat buku dapat buku mestilah suka nakmatey kan....

    ReplyDelete
  2. tahniah..akak dah baca buku ni dan x sempat update review lagi..hehe

    ReplyDelete
  3. euphoria smpi ke langit ni bla dpt 📚😊

    ReplyDelete
  4. biasa terjah blog lea.
    tau dah apa kesukaan Sha.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »