Koleksi Buku Bulan Ogos 2018 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, August 4, 2018

Koleksi Buku Bulan Ogos 2018

Assalamualaikum..
hye semua..

Sila jangan tiru aksi Sha ini ye.. Kikiki.. Sepatutnya kena puasa beli buku tapikan.. Facebook dan Instagram selalu sangat keluarkan tawaran yang tak mampu nak dilepaskan.. Huhuhu.. Jadinya Sha telah terbeli buku-buku dibawah ini.. Tawaran yang diberikan memang tak masuk akal..
https://www.facebook.com/tebook.press/posts/518469855261162
Novel Suluk oleh Abdul Rahim Awang terbitan Tebook Press ditawarkan dengan harga RM25 sekali postage.. Lepas tu Sha memang ada buku keluaran Tebook yang dah lama dalam list nak beli.. Teruslah order sekali.. 4 buku RM100 termasuk postage.. Habis punah puasa beli buku.. Kikiki..

http://romanbuku.com/kedai-roman/
Satu lagi tawaran datang dari Roman Buku.. Pra tempahan buku bertajuk Trofi oleh Aen Sa'ari dengan harga RM50 (termasuk 2 buah lagi buku Roman).. Memang taklah Sha lepaskan.. Bayar RM50 dapat 3 buku termasuk postage.. Sepantas kilat Sha pun buat bayaran.. Kikiki.. Misi gagal lagi..

https://www.facebook.com/amran.mohamad.39
Satu lagi ini novel thriller dari Karangkraf bertajuk Sindiket.. Memang Sha selalu ikut teaser novel ini.. Penulis pula tawarkan harga yang tak masuk akal untuk postage dan kebetulan Sha memang ada menang wang tunai dari Sis Azlinda (Baca SINI) teruslah bayar untuk novel ini.. Kikiki.. Bacanya entah bila.. Yang penting buku dalam genggaman tangan..

Buku sampai, Sha update lain ye.. Korang beli buku ke? Beli buku apa?? Jom share di ruangan komen..

12 comments:

  1. makin bertambah la koleksi kaksha, bestnya tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makin bertambah koleksi dan penuh rak.. kikiki..

      Delete
  2. wahh..alah mmbeli, menang mmbaca..dah lama x beli buku..huhu..

    ReplyDelete
  3. Novel Sindiket tu macam best je.

    ReplyDelete
  4. kalau bab buku memang xboleh puasa..hihi

    ReplyDelete
  5. Sis mesti suka membaca kan? :D

    ReplyDelete
  6. wow nanti review sis, sindiket tu mcm best

    ReplyDelete
  7. Macam best je buku yang Sha bei ni..review nanti ye

    ReplyDelete
  8. ehhh macam best lah sindiket tu. Jarang tau isu ni diketengahkan dalam movie ataupun media cetak. Memahami sangat misi kaksha yang gagal tu :P

    ReplyDelete
  9. hi hi...
    jgn la tanya.
    aida x beli buku pe pun.
    buku latih tubi UPKK aje sha :)

    ReplyDelete
  10. Seronok tengok Sha tambah koleksi buku saban bulan 😊

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..