Shoplinks.Asia

Tuesday, February 9, 2016

Carboot Sale Tanjung Malim #2

Assalamualaikum..
Jom Berniaga lagi...
31.01.2016 (Ahad)
Alhamdulillah..
Ada repeat customer.. Cari Jubah lagi katanya..
Malangnya Jubah Prelove dah habis.. hehehe

Kali ini ada tambahan produk..
Ketupat Pulut & Serunding Bonda..
Habis laku..
Alhamdulillah..

Walapun minggu nie x ramai orang tapi alhamdulillah..
Rezeki tu Allah yang bagikan..
Kita je kena rajin usaha..

Lepas Raya Cina kita niaga balik..
Nak gi cari stock Pre-Love dan tambah produk jualan..

3 comments:

  1. wow.. bestnya!!!
    saya pun teringin nak buka car booth tapi selalu tidak berkesempatan,,,

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. rezeki Allah bagi kan kak...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah teringin juga nk jual

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI