Tuesday, February 23, 2016

Kursus Lagi

Assalamualaikum..
Hye semua.. Harapnya sihatlah ye..

Alhamdulillah.. Kursus lagi..
Kali ini Kursus Sha yang buat..
Diadakan selama dua hari iaitu 16&17 februari 2016
Kursus Microsoft Office Publisher ini anjuran Unit Perpustakaan.
Kursus ini Sha buat 2 hari dengan kerjasama Jabatan Matematik dan Sains.
Menyahut seruan, berkursus secara dalaman je..

Kursus ini Sha buat untuk memenuhi KPI Perpustakaan dan juga membantu staf sokongan mendapatkan Kursus.. Alhamdulillah sambutan yang diterima menggalakkan..
Yang penting semua dapat manfaat..
 Kusyuk mereka mendengar ..

 Top 5 pemain kuiz Kahoot! Best owh.. Lepas kursus buat kuiz dan menang hadiah..
Hadiah utama shawl tu..
(Nanti Sha buat entri yang berasingan pasal Game Kahoot! nie ye..)

 Bergambar kenangan selepas 2 hari berkursus..

Pada 18.02.2016 pula ada Bengkel Pembangunan ebook..
Yang ini pula untuk menyiapkan satu website bagi memuatkan semua ebook yang Perpustakaan ada..
Yang ini kami buat dengan kerjasama Unit ICT, PSAS..
Kalau ikutkan, ini hanyalah perbincangan namun kami tukarkan menjadi bengkel..
So dapatlah satu hari berkursus.. Settle..
Alhamdulillah dapat lagi 3 hari..
 
Sebagai menyahut seruan berkursus secara dalaman, maka terhasillah Kursus-kursus seperti diatas..
Xyah nak fikir transport, dan penginapan..
Baru masuk bulan 2, Sha dah dapat 5 hari berkursus..
Tinggal lagi 7 hari je nak kejar..

6 comments:

  1. sha boleh tak kongsi aktivit program perpustakaan sha..mana tau boleh diguna pakai di library mv

    ReplyDelete
  2. Wah best tu baru bulan 2 dah 5hari kursus, akk belum ada kursus lg.

    Sha perpustakaan dekat mana tu?

    ReplyDelete
  3. Wah...dah cukup kursus nanti dah tak perlu risau...

    ReplyDelete
  4. boleh la kongsi2 kan ilmu tu.. hehe

    ReplyDelete
  5. games kahoot?
    mende tu
    wow menang yea..tahniah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »