Thursday, February 11, 2016

Instagram Boleh Tambah Akaun

Assalamualaikum..
Yeah!! Instagram dah boleh letak banyak-banyak akaun..
Bolehlah Sha buat satu lagi private akaun yang xde iklan-iklan nie..
Hehehe.. Lama dah sebenarnya nak buat...

Ohsemkan..
Sebab boleh tambag sehingga 5 akaun..
Pergh!! Banyak tuh..

Macam mana nak add??
Senang jer.. Just follow arahan kat bawah nie..
 

Xpun just follow macam Sha buat nie..
Senang dan mudah jer..

 Klik dekat square merah tu untuk tambah akaun..

 Lepas tu add akaun..
Mudahkan..

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »