Shoplinks.Asia

Monday, February 15, 2016

Kursus Tahun 2016

Assalamualaikum..
Hye guys...

Macam mana dengan permulaan Tahun 2016??
Harapnya okay-okay sahaja ye..
Ada yang dah mula ber Kursus ke??
Sha dah dapat dua hari Berkursus..
Alhamdulillah..

Kepada geng-geng Pembantu Perpustakaan, dah mohon Kursus?
Sha dah mohon dah..
Tapi biasalah saingan banyak kan...

Antara Kursus yang Sha dah tenung-tenung..
Kursus Media Sosial
Bengkel Pengurusan Statistik
Cakna Siber
Aku dan Janji

Kursus-kursus nie bukannya kat Perpustakaan Negara je..
Sha mohon juga dekat tempat lain yang lebih dekat..
Bukan apa, sekarangkan budget dah x berape nak ada..
Claim pun dia dah warning siap-siap, so cari yang dekat-dekat jelah..
Sha buat juga Kursus kat tempat Sha bagi menampung keperluan berkursus..

Selamat Berkursus ye kengkawan..

4 comments:

  1. selamat berkursus kak sha ! adore sngt dgn kaksha busy kursus pun sempat up entry . Proudwithyou <3

    ReplyDelete
  2. MV mohon kat intan sbah jer..bulan depan ada kursus

    ReplyDelete
  3. macam best je kak sha.. macam2 boleh join

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI