Tuesday, February 16, 2016

Permulaan Tahun 2016 bagi Pembantu Perpustakaan

Assalamualaikum...
Hye guys...
Permulaan 2016 dengan Bengkel Pengisian Maklumat Laman Web PSAS..
Dapatlah dua hari berkursus...
Bengkel buat laman web... Jadi admin untuk bahagian Perpustakaan..
Banyak nak kena update dan betulkan..
Kita buat pelan-pelan gitu...
Bengkel ini 4&5 Februari 2016

Orang lain sibuk kursus, kami sibuk bergambar..
Hehehe..


Kemudian gi Lawatan Penandaarasan di Jabatan Pengairan & Saliran Malaysia..
Lawatan nie nak tengok macam mana pelaksanaan EKSA kat library diorang..
Hurm.. Cam senang dan mudah..
Tapi dalam masa yang sama kena kreatif dan inovatif..
Boleh gitu...
Imej yang ditonjolkan mestilah kemas dan selesa..
Lawatan nie kami buat pada 02 Februari 2016..
 
 Sesi perbincangan dan soal jawab mengenai EKSA.

4 comments:

  1. dulu pernah join kursus laman web...mmg best...dah start eksa ker kat library

    ReplyDelete
  2. Ala, jelesnya akak pegi kursus..kita satu kursus pun x pegi lagi..huhuhu T_T

    ReplyDelete
  3. kursus2 ni paling best kalo ada mkn2..pas2 lecturer plak full of humor mmg x tido lam kursus haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »