Shoplinks.Asia

Tuesday, February 23, 2016

Keropok Ikan Segera SEAmEQ

Assalamualaikum..
Jam makan kopok Terengganu..
Sedap dan rangup.. 
First time makan, masa beli dekat Kedai Jamilah di Lumut, Perak..
Tapi keropok nie datangnya dari Terengganu..
Seriously memang sedap.. Sesuai dibuat snek semasa menonton tv..
Harga sebungkus RM2.50 tapi kalu beli 5 bungkus jadi RM2.00 Sebungkus..
Memang boronglah..

Keropok nie datang sekali dengan sos pencicah..
Makan macam tu je pun sedap..
Cicah dengan sos dia pun sedap..

 
 Sos yang ohsem

 Keropok yang best..

9 comments:

  1. Hi jalan sini nak bagitahu and ditag

    http://frrhnd.blogspot.my/2016/02/sesi-mengenali-ahli-blogger.html

    ReplyDelete
  2. Hi jalan sini nak bagitahu anda ditag hehe

    http://frrhnd.blogspot.my/2016/02/sesi-mengenali-ahli-blogger.html

    ReplyDelete
  3. keropok segera kan sis... hadui... akak pun suka makan keropok... nk blk goreng keropok la... hehehe

    ReplyDelete
  4. wahhh...sedap..nyer...nak-nak petang-petang

    ReplyDelete
  5. terliur lak nak makan kopok.sedapnya kalau dapat lekor panas2

    ReplyDelete
  6. Keropok ni memang sedap! Dulu time keropok ni baru nak naik RM1 lebih je kot pastu ada banyak kat dalam. Sekarang dah naik harga. Makin sikit pulak tu

    ReplyDelete
  7. uikk ni kalo ada stok kat umah best ni
    petang2 layan ngan kopi o kaw hahaha
    beli mana tu sha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI