Sample Drypers Drypantz - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Monday, February 22, 2016

Sample Drypers Drypantz

Assalamualaikum..
Hye kengkawan..
Alhamdulillah.. Dapat Sample dari Drypers..
Walaupun lama menunggu, Alhamdulillah..

Nak?? Jom joint Drypers Baby Club..
Boleh request sample macam yang sha dapat nie..

Dapat dua pek..

Dalam 1 pek ada 2pcs..
Total 4pcs..

Macam mana nak request sample dengan Drypers Baby Club??
Mudah je.. jom follow step dibawah..

1. Klik gambar @ link dibawah.

2. Scroll sampai jumpa gambar dibawah. Klik Free drypers sample.

3. Dia akan keluar page macam kat bawah nie, klik continue.

 3. Pilih sample apa yang nak di cuba.

4. Pilih size pula.

5. Bila sampai part yang nie bolehlah login ataupun Sign up.. Mudah je kan..

5 comments:

  1. Sebaik tak dak anak lagi.. kalau tak, nak jugak.. hehe

    ReplyDelete
  2. alahh nape lah malas sgt nak buat mende ni
    yg pelik byk ms lak nak berblogging bagai haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..