Wednesday, February 10, 2016

Hindustan - Dilwale (2015 film)

Assalamualaikum..
Kenapa ntah... Xde mood la nak tengok filem nie..
Macam kurang ohsem..
Kurang aura dia tuh..
Padahal lama dah citer nie duk dalam laptop..
Pergh!! ntahlah..

Lagu-lagu dia sume ohsem-ohsem..
Tapi citer dia cam xde jiwa..
Sha tengok separuh jalan je baru..

Esok-esok lah sha sambung ye..
Nanti kalau dah tengok habis sha update sini ye..

Pada sha lakonan Shah Rukh Khan dan Kajol masih lagi ohsem..
Cuma cerita nie macam tergantung.. xde permulaan dan penghujung..
Just my opinion.. Kalau nak enjoy dan tgk Shah Rukh Khan serta Kajol memang ok lah..
Pemandangan dalam citer nie masa part lagu tu memang best..
Ohsem sangat..



6 comments:

  1. yang jadi bom kebabom sebab gandingan srk dan kajol tu... hu hu hu...ceritanya biasa-biasa jer...

    ReplyDelete
  2. sama laa dah lama abg download dlm laptop yp blom tengok2 lagi..ater sebenarnya frust nak tgk wayang ngn abg dah ambik cuti tapi tiba2 Danish demam. yg abg download pon takde subtitle..

    ReplyDelete
  3. hehhehe..sama plak pandangan kita pasal movie ni :)

    ReplyDelete
  4. tengok tak habis sebab tak dak sub tittle.. haha

    ReplyDelete
  5. tak tengok sampai skrg.. hehhe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »