Wednesday, September 21, 2016

A Walk Down Memory Lane #5

Assalamualaikum..
Hye semua..

 

11 comments:

  1. rajin sha baking..MV agak kurang bab baking

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini kenangan bersama arwah ibu Sha MV.. masa nie memang seronok, baking ramai2..

      Delete
  2. Rajinnya kak Sha, kalu tangan kreatif tentu menjadi baking nya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin mencuba je shikin.. Hehehe..
      Kadang tu x jadi juga..

      Delete
  3. comelnya ala sian demam..waah rjinnya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa nie memang meragam sungguh dia..
      Dah la nak dekat raya masa nie..

      Delete
  4. Bagus juga facebook bukak balik memori2 ni, hihi, boleh tgk gambar2 lama balik.

    ReplyDelete
  5. sampai demam sebab tumbuh gigi..
    huhu.. risau pulak nanti turn anak saya macam mana pulak ye.
    hari tu dia demam pon menangis seharian, ni lagi nak tumbuh gigi..
    kena biar kan je la kan.. takde ubat kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Depends pada budakk juga awak.. Kadang2 ada budak tak demam pun.. Tau2 je dah ada gigi.. tapi memang xde ubat yang boleh diberi.. Just nanti dia akan merengek dan melekat dekat kitalah.. Memang susah ati bila anak demam..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »