Koleksi Novel / Buku Bulan Ogos 2016 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Wednesday, September 14, 2016

Koleksi Novel / Buku Bulan Ogos 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ini antara koleksi buku yang Sha untuk bulan Ogos..
semua ini Sha beli dan menang pada bulan Ogos..
Ada yang Sha beli secara Online dan terus dari penulis..
Ada yang Sha menang peraduan..

Bila membaca itu satu hobi dan kesukaan..
Beginilah jadinya..
Kalau tak membeli.. Sha cuba untuk menang..

 
Sha menang Pertandingan Di Facebook Pentas Maya.
Boleh baca entry di SINI.

 
Novel ini sha beli terus dengan penulis Anuar Darwisy..
Sambungan kepada Jangan Biar Dia Masuk..

 

 
ditulis oleh Olvidado Shakur.
Buku-buku ini Sha beli dengan duit yang sha menang dalam pertandingan di FB Pentas Maya..
Beli secara online di Kedai Blank.

 
Novel Syaakur oleh Olvidado..
Sha beli secara online dengan Pentas Maya.
Novel ini sampai pada 02.09.2016. 

 
Kompilasi Travelog : Kompilasi 7 Benua
 Badrul Hisham / Ida Yunus / Meor Farid Asyradi / Nazri Arshad / Nordin Yahaya / Rafiee Ghani / Siti Noridah / Wazari Wazir
Buku ini sha menang dari GA Travelog Faghuzi & Kompilasi Travelog 7 Benua! yang dianjurkan oleh Blogger Julia Tarmidi.. Hadiah ini sampai pada 06.09.2016..


 
Fobia Kumpulan Cerpen oleh  Amirul Johari, Norhanisamila, Attoks Dikulgai, Azrin Fauzi, Dayang Noor, Eliyyah, Faizal Sulaiman, Muhammad Fatrim, Maimun Abdullah Hadi, Nensirati Supahan, Fatin Liyana, Nurharyati Ishak, Nurhayyu Fitrah, Orkid, Sharina Elisa, Hidayatus
 Buku ini Sha beli dari Blogger Airina.
Buku baru ye.. Bukan second..

 
4 buah buku ini Sha beli dari Karangkraf Mall..
Sha suka beli masa minggu gaji.. Free postage.. siap diskaun lagi tau..
Wajah Seiras Cinta oleh Salina Salleh

Ini koleksi Bulan Ogos..
Hobi dan ketagihan buku kembali menghantui Sha..
Ohsem bangat ini..
Sebab Sha buka diri dan minda untuk cuba baca
pelbagai jenis buku..
Walaupun kegemaran Sha seram dan thriller..
Sha cuba juga membaca yang lenlain..

10 comments:

  1. Banyak sangat nie namanya!! Terbaiklahhh! Good luck kak dalam habiskan novel :) Macam mana siqah nak curi masa baca novel banyak cam akak nie. Hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jenuh gak akak curi masa baca novel nie siqah..
      Kadang2 time anak2 dah tido barulah sempat nak membaca..

      Delete
  2. banyaknya.. buat saya jadi rindu pada koleksi buku2 saya juga
    tapi disebabkan saya ni berpindah randah jadi buku2 saya banyak tinggal kat rumah abah, rugi sangat kan.. kalau tak dah boleh buat mini library dah.. huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ini pun baru datang balik penyakit membeli..
      sebelum ini duk baca yang kat library je..
      sebab encik suami tak suka semak..
      Beli dan jual balik.. Tapi kenkadang sayang juga..
      Nak buat macam mana, duk kuarters kan..

      Delete
    2. opsss memang sayang sangat2..
      saya berimpian nak ada mini library sendiri tapi kalu dah duduk tak pernah kekal, terpaksalah pendam dulu cita2 tu.. huhu..

      Delete
  3. oh ptt la sis bnyk bku seram..waah best2!

    ReplyDelete
  4. 5 kisah seram di perpustakaan...ni betul sebab ..yang kerja kat library jer yangtau..huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..