Monday, September 5, 2016

Pakej Seram Blank

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha ada share entry pasal menang Giveaway di FB kan..

Sha memang dah lama aim nak beli buku-buku ini..
Tapi selalu terpesong dengan membeli buku lain..
Part ini memang payah sikit..
Sebab banyak lagi dalam list yang menanti untuk dibeli..
Jadinya, bila diberitahu menang RM50.00 memang dah pasang niat nak sambar pakej ini..
Bila admin Pentas Maya mesej kata dah bank in duit, terus Sha buat pembayaran untuk pakej ini..

Akhirnya.. Dapat juga Sha miliki keempat-empat buku ini..
Serious seronok..

http://www.kedaiblank.com/shop/pakej-seram-blank/ 
 Pakej Seram Blank (RM50)
Mengandungi 4 buah buku dan satu beg

Buku-buku ini sampai pada 01.09.2016..
Yeah!! Ohsem sangat..

 

 

 

3 comments:

  1. Wasalam Kak Sha.. Tahniah sebab menang RM50 dan dapat beli novel yang akak idamkan.. Macam best novel nie, nak beli jugak la nanti...

    ReplyDelete
  2. genre seram?..waa..klo buku sy xleh baca..msuk trus dlm imaginasi..smpai ke sudh teringt2..menghayati betol..haha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »