Monday, September 26, 2016

15 Fakta Tentang Saya

Assalamualaikum..
Hye semua..

15 Fakta Tentang Saya ini adalah Cabaran dari Fatina Mdzfr..
Sha jenjalan dekat blog dia dan terbaca 15 Facts About Me..
Diakhir entry Fatina cabar sesiapa yang membaca untuk buat entry yang sama..

Jadinya marilah kita baca
15 Fakta Tentang Saya
  1. Sangat suka membaca novel BI dan BM
  2. Mula membaca novel BI pada usia 14 tahun, novel R.L.Stines
  3. Mula meminati novel-novel thriller, seram dan aksi BM
  4. Sudah berkahwin dan punya dua orang anak perempuan
  5. Sangat suka memasak dan bereksperimen dengan masakan.
  6. Mula menulis Blog pada June 2011.
  7.  Peminat drama Korea
  8. Sangat suka menonton wayang (lepas kahwin dah slow sikit)
  9. Penggemar coffee dan nescafe.
  10. Coklat adalah penyejuk hati
  11. Suka tidur bila sedih dan marah
  12. Bekerja sebagai Pembantu Pustakawan di sebuah Perpustakaan.
  13. Seorang yang rabun jauh.
  14.  Pandai bawa motor tapi tiada lesen motor
  15. Muka serius tapi kalau dah kenal memang ramah.
Okay itu sahaja untuk hari ini..
Hehehe.. Agak-agak ada nak tanya, tanyalah..
Nak cabar ke?? Tak yah la.. Tapi kalau nak sahut cabaran ini, ok je..
Selamat menulis 15 Fakta tentang diri anda.. Tak tulis pun tak apa..

8 comments:

  1. hehehe.. dah tahu dah pasal akak serba sikit walaupun dari jauhh

    ReplyDelete
  2. Saya kalau tengah marah, memang susah nak tidur. Hihi..
    Tapi bila sedih, iye boleh tidur. Sebab malas nak pikir kan.. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya memang macam nie.. Kalau marah ke geram ke sedih ke mesti terperuk je dalam bilik.. Tidur sepanjang masa.. hehehe

      Delete
  3. wahh yay! Akak buat hehe :D
    fatin pun suka tidur kalau marah dengan sedih bagi sejuk sikit hati :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah!! Hehehe.. Bila tido tenang je kan fatin..

      Delete
  4. 11 tu sama sgt kaksha! hahahahaah masa tu jela nak hilang pikir pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memangpun.. Malas nak fikir.. Tidur je senang..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »