Suicide Scout (2016) - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Tuesday, September 27, 2016

Suicide Scout (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ohsem cerita ini..
Macam biasa la.. Sha tengok online je..
Bukan apa, dah ada anakkan.. Susah sikit nak ke panggung wayang. 
Cerita yang menarik untuk ditonton..

Orang jahat lawan orang jahat..
Pelakon-pelakonnya pun ohsem..
Ada Will Smith sebagai Deadshot..
Ohsem watak Will Smith ini..
Penembak tepat yang memang tepat..
Hahaha..

Sha suka gak dengan Margot Robbie sebagai Harley Quinn / Dr. Harleen Quinzel..
Sebab watak dia gila dan sangat psiko..
Dia menyeimbangkan watak-watak jahat yang lain..
Psiko, gila tapi sangat ohsem..

Manusia ini tetap ada kebaikan dalam hati..
Walau macam mana jahat pun..
Mungkin... Mungkin tak..

Tapi citer ini tak sesuai ditonton oleh kanak-kanak ye..
Sha tonton bersendirian je cita ini..
Suka sebab ada aksi dan pelakonnya best..


5 comments:

  1. Hi kak sha.
    Tak tengok lagi movie ni tapi hari tu tngk trailer mmg gempak ah.
    Dok tnggu nak download movie ni. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Ramai habaq best filem ni tapi saya masih tak sempat nak tengok.
    Lepas layan Deadpool yg penuh dgn aksi-aksi 18sx (well, bukanlah semua) buat saya memikir nak layan filem-filem genre macam ni. Huk3...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang nie ok lagi lah dari deadpool.. ada aksi 18sx tapi tak seteruk deadpool.. namun masih tak sesuai ditonton oleh anak2 kecil.. hehehe

      Delete
  3. Kaksha tgok online dkt mana. Serius Ain nak tgok T_T tutorial plsssss

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..