Train To Busan 2016 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, September 22, 2016

Train To Busan 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha berjaya juga tengok filem Train To Busan..
Ohsem giler citer dia...
Zombienya menakutkan..
Giler laju larinya..
Rasa cam kena kejar sama lak..

Cara mayat tu hidup balik dan jadi zombie memang ohsem..
Nampak real okay..
Sha tengok citer Train To Busan ini online je..
Sebab tu boleh berhenti dan sambung tengok..

Kalau tengok dekat wayang ini, mau menjerit-jerit Sha..
Ketakutan dan keseraman yang memuncak..
Hahaha.. Lama dah tak layan citer-citer zombie ini..

Ending dia sangat sedih..
Pengorbanan yang sangat ohsem..
Tapi bila tengok ending dia cam akan ada sambungan je..
Kita tunggu dan lihat..

Hopefully sambungan dia akan citer lebih detail pasal virus zombie nie..
Harapan Sha juga semoga dua watak utama tu selamat..

7 comments:

  1. sedih kan ending dia.. kesian kat suami dan bapa budak tu, sanggup korbankan diri demi isteri dan anak..

    ReplyDelete
  2. dah tengok drama ni sarat dengan mesej..cuma MV tak puas..nak tau dari mana zombie tu dtg....hihi

    ReplyDelete
  3. waah nnti de msa nk tgk gak

    ReplyDelete
  4. Goong Yoo yang sangatlah ohsem & hensem!
    Teringin nak tengok filem hot ni.
    Kuota tak mengizinkan lagi.
    Heee >,<

    ReplyDelete
  5. mesti benci dengn wtak lelaki tua selfish tu.hahaa.. semua yg tgk geram tgk watak laki tua tu.. crita ni memg best!!!.. nk je download..

    ReplyDelete
  6. Member2 kat opis pun, memasing duk share citer pasal Train To Busan ni..haih..saya kurang minat citer2 korea...

    ReplyDelete
  7. Dah tgokk! Tapi org ckp sedih apa. tak pun :( tpi memang best la. jerit2 kitorang tgok dkt hostel hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..