Bring It On, Ghost / Let's Fight Ghost 2016 - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Thursday, September 8, 2016

Bring It On, Ghost / Let's Fight Ghost 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama Korea yang sangat menyeramkan dan juga kelakar..
Seram bila part hantu keluar..
Memang ngeri.. Siap sorok-sorok muka, ok..
Nampak tak betapa ngerinya hantu-hantu dia..
Kelakar part hero berkenalan dengan hantu/roh Hyun Ji..
Dua karekter yang sangat gila-gila dan sengal..
Tu belum lagi watak side kick yang mengong-mengong.. 
Choi Chun-Sang dan Kim In-Rang..

Memang ohsem cerita ini..
Mujurlah heroinnya bukan hantu??
Eh!! Bukan hantu?? Habis tu??
Kenalah tengok, baru tau.. Kikikiki..
Berbaloi ok..

Tapi tulah..
Kalau dia buat season 2 pun ok..
Best apa gandingan mereka berdua ni..

 

 
Pelakon utama - TaecYeon / Ok Taek-Yeon

6 comments:

  1. Saya baru jea tengok drama Oh My Ghost, nie dah kluar plak drama baru.. tak sabar nak tengok...

    ReplyDelete
  2. Taec Yeon !!!!!! *Girlfans screaming*

    ReplyDelete
  3. baru mula donlod citer ni.. kena tnggu habis baru mula tengok..

    ReplyDelete
  4. uii best nie..nie bru la nk godek2 cite oh my ghost..haha..bleh la cite nie plak nnti

    ReplyDelete
  5. Ayooohh cite seram lagik.. semalam baru tengok train to busan.. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..