Thursday, September 8, 2016

Bring It On, Ghost / Let's Fight Ghost 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama Korea yang sangat menyeramkan dan juga kelakar..
Seram bila part hantu keluar..
Memang ngeri.. Siap sorok-sorok muka, ok..
Nampak tak betapa ngerinya hantu-hantu dia..
Kelakar part hero berkenalan dengan hantu/roh Hyun Ji..
Dua karekter yang sangat gila-gila dan sengal..
Tu belum lagi watak side kick yang mengong-mengong.. 
Choi Chun-Sang dan Kim In-Rang..

Memang ohsem cerita ini..
Mujurlah heroinnya bukan hantu??
Eh!! Bukan hantu?? Habis tu??
Kenalah tengok, baru tau.. Kikikiki..
Berbaloi ok..

Tapi tulah..
Kalau dia buat season 2 pun ok..
Best apa gandingan mereka berdua ni..

 

 
Pelakon utama - TaecYeon / Ok Taek-Yeon

6 comments:

  1. Saya baru jea tengok drama Oh My Ghost, nie dah kluar plak drama baru.. tak sabar nak tengok...

    ReplyDelete
  2. Taec Yeon !!!!!! *Girlfans screaming*

    ReplyDelete
  3. baru mula donlod citer ni.. kena tnggu habis baru mula tengok..

    ReplyDelete
  4. uii best nie..nie bru la nk godek2 cite oh my ghost..haha..bleh la cite nie plak nnti

    ReplyDelete
  5. Ayooohh cite seram lagik.. semalam baru tengok train to busan.. hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »