Food Truck My Halal K-Food Choice - Kasihku Amani Imani

GURU

APDM SAPS

Saturday, September 10, 2016

Food Truck My Halal K-Food Choice

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam ada cerita pasal food truck sempena pesta konvokesyenkan..
Hari ini Sha nak share pasal satu food truck ini..
Jual makanan korea je..
Disebabkan selalu sangat tengok citer korea, maka keinginan untuk cuba makanan diorang sangatlah tinggi.. Tapi tempat Sha duduk ini memang payah nak cari..
Bila dah ada memang tak lepas peluanglah..
Cuma tak banyak yang Sha dapat rasa..

Masa tak mengizinkan.. Pestanya start Jumaat sampai ahad..
Sabtu Sha balik kg.. so rasa mana yang dan jelah..

 
Food Truck My Halal K-Food Choice

 
 Pilihan menu yang ada..
Ganjang Tongdak (Xde..)
Harga makanan dia oklah..
Berbaloi dan tak mahal sangat..

Yangnyeom Tongdak (RM5) - Sedap..
Kalau ikut keterangan dalam gambar chicken wing tapi xpun..
Ayam goreng pastu dia buh sos..
Xpedas.. Biasa-biasa je..

 
Topokki (RM7) -  Pergh!! pedas berempah..
Pastu dia punya rice cakes tu cam liat sangat..
ke memang camtu..
hahaha.. first time rasa kan.. memang cam jakun sikit.. 

 
Bulgogi Cupbab (RM8)
Nasi dan daging...
Cam oklah.. Daging tu cam masak blackpaper..

4 comments:

  1. mcm sedap je tu sha
    nak pi cari kat mana area sini hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang sedap kak el..
      kena gi restoran Korea lah kalau nak try..
      hehehe..

      Delete
  2. topokki tu cam sedap je..yum3

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..