Friday, October 14, 2016

Alexa Ranking #1

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha saja check lagi di Alexa Ranking..
Alhamdulillah ada perubahan..
Sha check pada 10.10.2016..

Ada juga yang bertanya macam mana nak Check..
Firstly kena pergi dekat website Alexa..
http://www.alexa.com/

 
Akan keluar macam gambar kat atas ni..

 
Scroll down sampai jumpa box macam dalam gambar ini..
Masukkan alamat blog kita dan tekan find...

 Keluarlah paparan cengginie..

 
Ini rank terbaru Sha di Alexa..
Untuk tarikh 10.10.2016


 
Site linking pun ada perubahan..

14 comments:

  1. tahniah sha..MV punya angka 5 juta...kat malaysia langsung xda

    ReplyDelete
  2. sampai dua kali link blog saya naik kat situ. tapi masih saya tak faham camne dia berfungsi. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sha pun tak berapa pandai sangat yg nie.. Hehehe..

      Delete
  3. wahh tinggi rank kaksha , saya 11,216 dalam malaysia. Thanks tips ni, baru first time tgk sbb baru tahu, heheheh

    ReplyDelete
  4. hehehe.. maseh Kak Sha.. dah check tadi...

    ReplyDelete
  5. tahniah kak sha.. teruskan berblogging.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak dan keep blogging :)

    ReplyDelete
  7. Uissss hebat,.. Tahniah sha... :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »