Sunday, October 23, 2016

Audit SIRIM 2016

Assalamualaikum..
Hye semua..

Maaflah.. Tak sempat Sha nak Blogwalking 3,4 hari ini..
Sha kekurangan masa dan kepenatan yang amat sangat..
Library Sha kena audit dengan SIRIM untuk pensijilan semula..
Memang terkejar-kejar dan gundah gulana dibuatnya..

Sebabkan dalam jadual, ada library..
Masanya pula lama.. 2 jam okay..
Perasaan tu dok risaulah.. Apa agaknya dia nak tengok..

Hari kejadian (19.10.2016), auditornya datang pukul 3..
So.. kat situ cam dah legalah.. Sebab dia tak datang kul 2.30 seperti dijadual..
Harapannya cepatlah dia balik.. Hahaha..
Kalau ikutkan memang l=dah ready nak terima auditor..
Tapi yellah perasaan gementar tu tetap ada..

Alhamdulillah.. Semuanya berjalan lancar..
Banyak juga cadangan penambahbaikkan yang diberi..
Auditornya pun ramah dan mesra..
Lama tau dia stay kat Library..
Dari pukul 3 sampai pukul 4.45petang..

Esoknya (20.10.206) masa penutup audit Library dapat OFI..
Stress owh.. OFI sebab CCTV.. Wargh..!!
auditor tu tak tanya pun pasal CCTV tu..
Dia just sembang2 je..
Sekali dia bagi OFI..  Sedih rasanya..
Next year dia datang lagi untuk tengok..

Harapnya okaylah semua..

4 comments:

  1. semoga dipermudahkan urusan kak.. :)

    ReplyDelete
  2. Aminnnnn. Semoga dipermudahkan. tahun depan make more improvement okay?

    ReplyDelete
  3. lah cctv jer ker huhu...tmpt mv xda cctv,,kitorg sirim next year

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan tahun depannya...

    p.s menabung nuffnang..kfc :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »