Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

Friday, October 14, 2016

Cinderella And 4 Knights (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama yang menarik..
Mengisahkan 4 orang jejaka dan 2 orang wnaita..
Perjalanan ceritanya memang menarik..
Konflik yang diberikan juga tidak terlalu berat..

Kisah perempuan miskin yang ganas dan diupah menjadi pembantu rumah..
Menjalankan beberapa misi demi membaiki hubungan 3 orang sepupu yang berlainan karekter..
Tapi tu lah, misinya sikit sangat..
Lebih pada percintaan dan aksi goda menggoda..
Hahaha..

Okaylah dramanya..
Mampu menerbitkan perasaan marah.. Sedih.. Geram dan gelak ketawa..

16 episod ok..

 
Poster yang ohsem..

 
Heroin cerita yang ganas, sempoi dan kelakar..

 
Hero pertama yang sangat nakal tapi baik hati..
Pasangan kepada watak perempuan yang kedua..


Hero kedua yang menyakitkan hati

 
Watak nie yang paling Sha suka..
Watak Pembantu peribadi yang asyik serius je..

 
Watak yang sangat baik dan sentiasa membantu

 
Watak Wanita kedua..

5 comments:

  1. boleh layan nanti.. senang rumah ekin ada rekoder hpyytv TM boleh instal korean drama hihihihih

    ReplyDelete
  2. Siqah tengok sampai episod 4 je drama ni. Walaupun suka heronya, tapi tak bolehlah tengok. too cliche. Ending best. HIi. ending siqah tengok. Kiki

    ReplyDelete
  3. Mula2 tengok jugak drama ni, lepas tu stop kat episode 8, walaupun minat hero dia. I prefer Jealousy Incarnate dari Cinderella & 4 knights!

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
  4. Ini yg depa habaq drama yg nak tiru boys over flower tuh tapi tak jadi. hehe, kalau saya tak silap lah ye..

    ReplyDelete
  5. wah ni best ni.....mV ni peminat cerita korea

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI