Shoplinks.Asia

Tuesday, October 4, 2016

Roti John Extra Cheese

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom jamu selera..
Dengan menu yang ohsem..
Tapi tak jual waktu pagi..
Gerai nie dibuka pada waktu petang membawa ke malam..

Senang je nak cari gerai nie..
Berdekatan dengan Stesen Minyak Shell, Slim River..
Tepi jalan sahaja.. 
 
 
Menu feveret Sha
Mini Roti John Cheezy + Cheese = RM3.50
 (Menu nie tanpa black paper sos, Sha kurang suka black paper sos..)

 
Gerai Roti John Extra Cheese nie terletak berdekatan Stesen Minyak Shell, Slim River..
Memang senang nak cari.. Tepi jalan je..

 
 Antara menu-menu yang ohsem..

 
Mini Roti John  Cheezy Biasa = RM2.50

 
Ini adalah menu Cheezy Biasa yang lengkap sosnya..
Sos  yang mereka bubuh ialah sos cili, sos black paper, sos cheese dan sayur salad yang bermayonis..
Memang meleleh lah kalau makan..

10 comments:

  1. sedapnya akak.. cheese dia meleleh. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. memang sedap buysra..
      nanti mai tempat akak le bawa gi sini..

      Delete
  2. wahhhh extra cheese. *muka terlopong teruja

    ReplyDelete
  3. murahnyaaaaaa. serius ah bawah RM5?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.. tapi nie mini je..
      Bukan yang besar tu tau ain..

      Delete
  4. Favourite saya kebanjiran cheese & sos ni.
    Satu lagi, mayonis.
    Dapat tiga-tiga ni, memang menjilat jarilah jawabnya.
    Harga kat sana macam kat Kuala Terengganu ni jugak ye. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. bukan sennag nk dapat yang banjir macam nie..
      Harga sama ye dgn tempat Gee..

      Delete
  5. ya allah..ya allah..terliuqq ceqq..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Family Blogger

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI