Wednesday, April 26, 2017

Aksara oleh Syafiq Aizat

Assalamualaikum..
Hye semua..

Disebabkan weekend yang panjang dan minyak naik harga, maka mereputlah kat rumah membaca dan menonton drama Korea..
Ini buku yang ke empat untuk weekands nie..
Lama sangat dah Sha tangguhkan pembacaan buku terakhir trilogi Ajaib nie..
Bila buka dan nampak nombor buat Sha stuck nak membaca..
Sha tak berapa suka nombor..
Tapi hari ini gagahkan jugalah sebab nak tahu kesudahan kisah mereka..

Memang best, menarik dan luar biasa..
Segala masalah dan persoalan yang ada dalam Ajaib dan Awan terjawab sudah dalam Aksara..
Sha suka dengan twisted ending yang dibuat oleh penulis..
Mujurlah tak berakhir dengan kematian..
Walaupun mati tu pasti..

Banyak yang boleh ditemui dalam novel yang mempunyai 258 muka surat ini..
Nice.. Ohsem dan Bagus..

Sha berjaya baca dan selesai pada 24.04.2017..

1 comment:

  1. Banyak betul sha baca buku.. byk bebenooo masa dia.. jeles tau..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »