Tuesday, April 18, 2017

KFC Super Jimat Box

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha memang suka beli Jimat Box ini..
Sebab gabungan dia tu berbaloi dengan harga..
Sebab ada Jimat Box yang baru, sajalah nak try kan..

Memula tu Sha ingatkan Soup tu tak best..
Yellah gandingan Mushroom dengan jagung agak cam tak serasi dengan tekak Sha..
Tapi bila rasa.. Pergh!! Best tu..
Sedap sangat.. Bukan Sha je suka.. Anak-anak Sha pun suka..
Memang gandingan yang ohsem antara Mushroom, jagung dan ketulan ayam..

Korang dah rasa?? Apa komen korang?

 
 Snacker Box RM8.95

 
Soup Box RM10.95

 
Zinger Slider RM3.90

9 comments:

  1. Belum cuba..soup box tu macam menarik pulak..hehe..

    ReplyDelete
  2. Ju xperna cuba lagi tp tgk pun rasa mcm sedap =D

    ReplyDelete
  3. Anak bongsu tadi baru ajak makan KFC ptg ni. Mcm teringin jugaklah. Maklumlah KFC ni kalau lama tak makan mmg teringin jugakkan

    ReplyDelete
  4. Huhuhu lea pun baru jerk beli jimat box ni untuk anak baru ni..

    ReplyDelete
  5. belum rasa lagi..tapi nampak sedap

    ReplyDelete
  6. Sedapnyaaaaa dah tengok iklan dok terbayang2 dah hii

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »