Shoplinks.Asia

Shoplinks.Asia


Simple Hijab

SISTEM GURU ONLINE

APDM SAPS

Monday, April 17, 2017

Voice (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama yang sangat suspen..
Setiap episod memberikan debaran..
Hanya dengan mendengar bunyi sahaja, watak utama boleh menangkap penjenayah..
Tapi dia punya suspen.. Adoi.. Stress..

Cerita mengenai call center yang menerima panggilan kecemasan..
Ada Golden time untuk setiap kes..
Disebabkan 2 peristiwa menyebabkan watak utama ke luar negara untuk memantapkan skill mendengar.. Kemudian kembali dan menubuhkan pasukan khas..
Bergandingan dengan hero yang handsome dan gila.. Hahaha..
Cerita yang memang menyesakkan jiwa kot..
Tapi best.. Sha suka..


 
Ini petikan setiap kali episod baru..

7 comments:

  1. drama korea voice ni mmg best, saya pun ada buat review cite ni kat blog :)

    ReplyDelete
  2. Eh, lom tengok lagi Voice ni �� Tengok on9 atau di tv? Ada main di C392 atau C393?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok online.. kalau kat astro, tak perasan la pula..

      Delete
  3. cam best jerk cite ni.. kene tengok jugak ni.. bab suspen ni best..

    ReplyDelete
  4. Siqah tak tengok lagi drama ni. Sekarang drama Korea pun dah banyak yang suspen kan. LAst Siqah tengok drama Innocent Defendant. Sakit jantung tengok.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..
1. Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
2. Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
3. Komen yang baik2 sahaja ye..
4. Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..
Terima kasih sekali lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chit Chat

 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI