Monday, April 17, 2017

Journey to the West: The Demons Strike Back (2017)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Layan filem dari China..
Ohsem lah juga kalau memang ikut cerita Journey To The West..
Kali ini Sha tengok sebab ada kris Wu..
Ceritanya okay-okaylah..
Not bad.. Tapi tak sebest yang sebelum ini.. Hehehe..
Just my 2cents

 
Sumber Gambar : Telegram

6 comments:

  1. suka tgk cerita ni masa zaman belajar dulu. ada banyak siri kan cerita ni. tp betul lah kata sha, yg dulu punya lagi best =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan Ana kan.. Sha pun suka gak.. tiap2 petang duk ngadap tv.. hehehe

      Delete
  2. Kalau dulu, memang layan cerita ni ��

    ReplyDelete
  3. Cerita cina ni kureng sikit.. tak berapa nak minat.. hukhuk..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »