Wednesday, December 13, 2017

#CeritaSeram oleh Jarr Nadjmuddean

Assalamualaikum..
Hye semua.

Buku ini menghimpun banyak cerpen seram pendek.. Walaupun pnedek tetap menyeramkan.. Memang menarik membaca pengalaman orang yang hijabnya dibuka.. Kalau Sha memang tak mampu rasanya..

Buku ini 124 muka surat je.. Sejam je dah selesai baca.. hehehe.. Tapi memang bestlah..

Sha baca dan selesai pada 12.12.2017..

Buku ini terbitan Dubook

4 comments:

  1. tak pernah jumpa lagi novel ni nanti nak try cari lah

    ReplyDelete
  2. Suka baca ttg hujan dibuka. Tali diri sendiri taknak merasa

    ReplyDelete
  3. Jarr ni famous jugak di twitter. Penulis rupanya

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »