Wednesday, December 13, 2017

Lendu oleh Blue

Assalamualaikum..
Hye semua.. 

Novel ini catatan seorang manusia bernama Blue.. Macam baca diari orang lain je bila baca novel ini.. Tetibe rasa macam bersalah.. Kikiki.. 

Diari ini menceritakan pengalaman Blue sepanjang beliau berada di UiTM Lendu dari semester awal hingga semester akhir.. Masa awal-awal semester, Blue selalu kena rasuk dan kacau.. Memang ngeri jugalah baca pengalaman Blue.. Kemudian ada juga catatan mengenai kejadian yang diviralkan di Blog, twitter dan media sosial lain..

Memang menarik, cuma rasa macam curi-curi baca diari orang je.. Hehehe..
Sha baca dan selesai pada 12.12.2017..

6 comments:

  1. Seram tak? Lemah semangat tengok cover buku pon. Hahaaa ^^',

    ReplyDelete
  2. Seram pulak baca nI pukul 3 pagi. Haha

    ReplyDelete
  3. dulu masa study kat sana nasib baik x pernah kena lagi.

    ReplyDelete
  4. Sorry kak. This is out of my list. Melayang duit beli.Mula mula je best. Hujung hujung cerita dia dh kureng.

    ReplyDelete
  5. Sorry kak. This is out of my list. Melayang duit beli.Mula mula je best. Hujung hujung cerita dia dh kureng.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »