Friday, January 3, 2020

Filem China | Medical Examiner Dr. Qin: Blood Red Wedding (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Susah juga nak cari info pasal filem ini.. Sinopsis dan pelakon dia pun sha tak pasti siapa.. Tapi bukan pelakon yang sama dalam drama Medical Examiner Dr. Qin (2016).. Boleh tonton online di SINI..

Dalam filem ini Dr. Qin berdepan dengan dua kes pembunuhan yang menyerupai kes pembunuhan yang tak selesai pada 15 tahun dulu.. Mulanya pihak polis menganggap yang kes pembunuhan itu adalah pembunuhan bersiri yang berkaitan dengan pemujaan.. Namun semakin siasatan berjalan barulah polis menemui sebab lain yang menunjukkan kes-kes tersebut bukan pembunuhan bersiri.. Dalam masa yang sama kes pembunuhan ini mengajar Dr. Qin untuk lebih menghargai orang yang selalu berada di samping beliau..

Medical Examiner Dr. Qin: Blood Red Wedding
Two highly ceremonial wedding homicides involved the wedding murders eight years ago. The highly similar death law of the three brides puzzled Qin Ming and others, but found that he and his fiancee Ding Lingling appeared at the wedding with...

2 comments:

  1. tak plan nak tengok siri dr qin ni sebab tak best la diorang tukar pelakon..huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »