Friday, January 24, 2020

Koleksi Buku Terbaru Tahun 2020

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Berjaya juga Sha miliki buku limited edition terbitan Fajar Fakeer ini.. Kenapa Sha cakap limited edition?? Sebabnya buku ini hanya dijual secara eksklusif di Kedai Buku Popular cawangan tertentu sahaja.. Bila semak di Popular online pun tak ada.. Bila dah ada pun tetap tak boleh beli sebab dah out of stock.. Jenuh juga memikir macam mana nak beli sehinggalah Sha menebalkan muka meminta tolong pada seorang penulis kegemaran Sha untuk belikan.. Kebetulan beliau juga merupakan salah seorang yang menyumbangkan cerita untuk satu buku ini.. Makanya Sha dapat buku ini berserta tandatangan beliau.. Terima kasih pada penulis tersebut.. 

Kembara Mistik: Homestay oleh Maria Kajiwa, Eb Reeza, Rhea - RM10
Kembara Mistik: Perigi oleh Khairul Ahmad, Eb Reeza, Syasya de Luna - RM10


14 comments:

  1. wahhhh menarik cuma kalau dana seram nak simpan buku yang kulitnya menyeramkan hehehehh

    ReplyDelete
  2. wah. gigih Sha nak dpt kan buku ni ye.
    tahniah sebab da jumpa.

    ReplyDelete
  3. waah bestnya! penulis yg belikan dan dapat tandatangan sekali ! XD

    http://mylittlestoryi.blogspot.com/2020/01/how-was-my-2019.html

    ReplyDelete
  4. Seronok bila dapat buku beserta sign penulis buku tu kan..

    ReplyDelete
  5. wahhh bestnya kaksha! Nasib baik ada kabel boleh la merasa baca novel ni. Happy reading kaksha!

    ReplyDelete
  6. Selamat membaca kak Sha!! :D
    azam Hana tahun ni nak ada target jumlah bacaan macam kak Sha..

    ReplyDelete
  7. Saya tak jumpa pun buku ni,Kak Sha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keluaran januari 2020 Jannah.. Limited dekat kedai buku Popular yang terpilih..

      Delete
  8. Terima kasih banyak dapatkan karya ini sis :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »