Tuesday, January 14, 2020

Daftar Google Adsense

Assalamualaikum..
Hye semua..

Walaupun selalu nampak kawan-kawan kongsikan pasal Adsense ini tapi tak pernah pula tergerak nak daftar.. Macam tak berapa yakin je.. Namun semalam ternampak entry JM bertajuk Tulis BLOG dapat DUIT????, terus rasa macam nak cuba.. hehehe.. Jadinya Sha pun cuba jelah.. Kalau dapat, alhamdulillah.. Kalau tak dapat, lain lain kali kita cuba lah lagi.. Ye tak..

Kena tunggu 48 jam untuk kelulusan katanya.. Jadinya kita tunggulah ye..

Nak bantuan macam mana nak daftar? Klik je Cara mendaftar Google Adsense.. 

14 comments:

  1. semoga pendaftaran diapprove sis, dapat income lebih semangat sikit nak berblog kan :D

    ReplyDelete
  2. waalaikumussalam. saya pun tak ingat dah daftar ke belum. nak try jugak lah :D

    ReplyDelete
  3. sy aritu kena tunggu seminggu..
    xsedar plak dpt emel dh approve.. tgok2 iklan dh menari2 kat blog.. haha

    ReplyDelete
  4. semoga diluluskanlah ye...masyukkk

    ReplyDelete
  5. seronoknya kalo dah approve. Aien cuba banyak kali asyik diaspproved je sebab ada ghost reader, unusual traffic view. 😭

    ReplyDelete
  6. Semoga pendaftaran berjaya.
    Semangat nak tulis blog bila Jana income.

    ReplyDelete
  7. Good luck...
    Ama yab dah banyak kali try..tp tak berjaya...hahaha

    ReplyDelete
  8. ada rezeki dgn adsense boleh buat duit dengan blog lepas ni. semoga berjaya kak sha:)

    ReplyDelete
  9. semoga akan di approve. pas ni bolehla kita saling klik klik iklan

    ReplyDelete
  10. time aida daftar dulu, gamble jer, sha.
    ye le, blog aida kat tak brape top.
    tapi... surprise sgt bila terus approve.
    tu yg ada iklan menari di blog :)
    dok dgr la yg sukar nak apply. rezeki aida, mudah je.
    maka, aida doa kan sha, dipermudahkan ye.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »