Wednesday, January 8, 2020

Makanan | Mooncakes by Laluna

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kawan pejabat Sha yang jual.. Teringin nak rasa yang ada telur masin ini.. Sha pun belilah set dengan harga RM19.50.. Alhamdulillah rasanya sedap dan sangat berbaloi dengan harganya.. Sha boleh makan tanpa rasa muak.. Terima kasih juga pada ejen yang bagi extra mooncake pada Sha.. Memang sekali hadap je 3 pcs ini.. Selesai.. Yang penting tak manis dan tak muak.. Puas hati Sha bayar.. Ada rezeki bolehlah Sha beli lagi..

Harganya untuk 3 mooncakes.. Berminat klik SINI..

Cantikkan packaging dia..

Ini pandan dengan telur masin.. Sedap.. Tak muak..

Ini kacang merah..

Mung bean ini pun sedap..

Yang ini pula  Sha dapat free dari agen.. Kacang merah dengan biji bunga matahari..

12 comments:

  1. teringat plak ms pregnanatkan ank sy si sofia..
    ms tu tunggu ms je nk branak tp teringin nk mkn mooncake..
    mtk tlg ank sedara orderkan tp lmbt plak smpai..
    akhirnya dpt jgk merasa nsb baik sempat sebelum branak.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tengah mengandung teringin nak makan memang lain macam emosi dia.. mujur dapat ye sis..

      Delete
  2. waalaikumussalam. alhamdulillah dah tak susah kan nak makan moon cakes sekarang ^_^

    ReplyDelete
  3. nak bagitau adik la, diaorng semua suka mooncake nih, kakaknya ni je tak berapa gemar... menarik betul tengok semua tu dengan kuning telur yang besar tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap dana.. Mula tu macam tak confident je tapi sekali rasa, cam nak beli lagi. hehehe

      Delete
  4. Sy x pernh cuba lagi. Tpi kureng sikit salted egg ni. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada je yang tak ada salted egg tu.. pun sedap..

      Delete
  5. Suka tengok tapi belum pernah rasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebelum ini memang suka tengok mooncakes ini.. Bila ada yang halal teruslah mencuba..

      Delete
  6. alorr comel kalo baby mooncakes ni...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »