Wednesday, January 1, 2020

Makanan | Ramly Tiramisu Cheese Cake

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha jumpa kek ini dekat kedai sejuk beku yang jual produk Ramly.. Tak sangka rupanya kek ini dah viral.. Tengok dekat website Ramly tak ada pula produk ini.. Harga untuk sebekas ini RM3.50 sahaja.. Pada Sha berbaloilah harga tu dengan kek yang dia jual.. Cukup rasa dia wei.. Puas hati sangat.. Selain dari Tiramisu, ada 3 lagi perisa iaitu Coklat, Lemon dan Blueberry.. Nanti Sha review yang lain pula ye.. Kalau korang berminat nak cuba bolehlah search dekat Facebook atau Instagram untuk cari orang yang jual selain kedai-kedai sejuk beku yang jual produk Ramly..

RM3.50 satu bekas ini..

Nampak tak mewah dengan cheese.. Cuma rasa dia sedikit manis pada tekak Sha..

10 comments:

  1. waalaikumussalam. ya Allah ngidam nya tengok. nak kena cari jugak ni. nasib baik lah restoran ramly ada kat rnr gurun, dalam 45 minit jugak la nak pi ^_^

    ReplyDelete
  2. Wahh.. product baru lah ni ye..
    boleh cari nnt.

    ReplyDelete
  3. wahhh makin maju dh ramly ni..
    dulu ingt ramly ingt bege.. skrg dh ade kek.. hehe

    ReplyDelete
  4. Belum pernah nampak kek tiramisunramly ni lagi. Nanti nak try cari

    ReplyDelete
  5. Wahh,macam sedap ni. Tak pernah jumpa ni. Selamat tahun baru Kak Sha. ^^

    ReplyDelete
  6. Teringin nak try blueberry tu

    ReplyDelete
  7. macam sedap ni. boleh cuba ni tapi tak pernah nampak pula kek ramly ni :(

    ReplyDelete
  8. Tak sangka Ramly ada jual kek juga. Pertama kali nampak.

    ReplyDelete
  9. kena pergi cari ni ala sedapnyaa.. mesti jual kat sejuk beku ke sha

    ReplyDelete
  10. wahhh makin maju dh ramly ni.. bukan burger je..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »