Sunday, January 12, 2020

Pengawas & Penolong Ketua Kelas

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Jumaat (10.01.2020) Amani & Imani balik sekolah agama bawa surat perlantikkan Pengawas dan juga Penolong Ketua Kelas.. Kenalah mak dan ayah cari kain warna merah hati untuk Amani dan Merah untuk Imani.. Rezeki anak-anak.. Sha beli dua helai je dulu.. Itupun kena modified sebab tinggal saiz besar je.. Saiz mereka dah tak ada.. 

Amani dilantik sebagai pengawas..
Imani dilantik sebagai penolong ketua kelas..

Sha terus tempah tag sulam.. Senang jahit dekat tudung.. Tak adalah name tag plastik tu hilang.. hehehe..

Dua helai sorang.. Nanti ada duit lebih baru beli kain ela dan tempah..

11 comments:

  1. Alhamdulillah, tahniah utk Amani & Imani..jalankan amanah dgn terbaik..

    ReplyDelete
  2. Wahh tahniah kak. Cikgu-cikgu nampak anak-anak ada potensi tu. Pandai kak didik anak-anak hehehe :p

    ReplyDelete
  3. Tahniah imani dan amani ada jawatan thn ni

    ReplyDelete
  4. Tag sulam tu bagus..takdelah berkarat tudung nanti

    ReplyDelete
  5. selalunya sekolah bagitahu hujung tahun sebab senang parents nak cari baju since baju diorang warna lain. Anyway tahniah both Amani Imani. Well done!

    ReplyDelete
  6. seronoknyaa.. tahniah anak2 ye.. jalankan tanggungjawab bebaik insyallah..
    waahh kain merah eh skrng.. kalo kite dulu kan bru =D

    ReplyDelete
  7. tahniah anak-anak sha :)
    moga menjalankan tugas dgn penuh amanah.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »