Wednesday, January 22, 2020

Wordless Wednesday 2020


9 comments:

  1. mashaAllah menarik sangat ni. boleh diperluaskan ke lokasi lain pula ^_^

    ReplyDelete
  2. dok usaha buku kat web pts, ujung bulan nanti dah plan apa yang nak dibeli... rasa rindu nak membaca novel pula

    ReplyDelete
  3. baca blog kira aci tak? hehehe

    ReplyDelete
  4. menarik sekali dulu aku pernah ikut event KRANKRAF BACABUKU banyak-banyak di petaling jaya

    ReplyDelete
  5. oh yes to this! myra sebenarnya dah lama tak pergi perpustakaan. Alasan sebab jauh (1 jam drive at least) huhu

    Lifestyle Blog | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  6. lagi satu, yang baca dalam KTM tu...masih ada ke ek

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »