Tuesday, January 7, 2020

Makanan | Maggi Hijau (Tom Klong)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kali ini Sha review pek yang warna hijau ini.. Tak pedas.. Tapikan ada bau yang agak tak menyelerakan.. Hehehe.. Tapi dah masak, habis je dimakan.. Kebetulan ada sotong, Sha tambah dalam maggi ini bagi berasa lagi.. Berkuah tapi Sha dah hirup tinggal sikit je.. hehehe.. Ini Maggi yang Sha beli masa bercuti di Perlis pada Disember 2019.. Boleh baca entry nya di SINI..

Ini adalah makanan tak sihat.. hehehe.. 


11 comments:

  1. megi kari hijau..susah nak jumpa nih..

    ReplyDelete
  2. Tak pernah jumpa lagi mee segera produk siam ni

    ReplyDelete
  3. tak pernah makan megi siam ni.ingatkan pedas

    ReplyDelete
  4. Waalaikumussalam. Tak sanggup nak makan sangat kalau pedas. Perut jenis tak tahan. Huhu

    ReplyDelete
  5. Wow.. perisa tomyam.ke.. mesti sedap

    ReplyDelete
  6. baru nak tanya kot ini jenis kerabu meggi sebab tak nampak kuah,rupanya dah selamat dalam perut akak heheheh

    ReplyDelete
  7. first time tengok yang hijau ni..biasa nampak yang merah tu

    ReplyDelete
  8. fuh terbaiklah. tengok pun dah nampak sedap.

    ReplyDelete
  9. oh ada bau lain mcm ye tp habis okla...kalo yg utk kerabu maggi yg pek merah..akak dh try buat sedap...nanti nk bli lg

    ReplyDelete
  10. aida gi bangkok ari tu, beli gak serda tomyam.
    lom makan lagi.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »