Saturday, January 4, 2020

Drama China | Young Blood Agency (2019)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Drama ini sha stuck dekat episod 2 lama gila.. Hehehe.. sebab sub dia tak clear.. Lepas tu jumpa dekat channel DramaNice.. Terus sambung tengok balik.. Ada 30 episod tapi setiap episod dalam 30 minit je.. Yang panjang tu lagu pembuka dan penutup cerita.. hehehe..

Watak utama drama ini adalah 4 orang lelaki yang mempunyai kepakaran masing-masing.. Mereka berkerjasama menubuhkan sebuah agensi detektif yang menyiasat kes-kes yang tak dapat diselesaikan oleh pihak polis.. Namun kes-kes yang diselesaikan itu rupanya saling berkait dan didalangi oleh penjahat yang sama.. Drama penyiasatan yang menarik ditonton..

Drama: Young Blood Agency
Country: China
Episodes: 30
Aired: Apr 11, 2019 - May 2, 2019
Aired On: Thursday
Original Network: Youku
Duration: 45 min.
Genres: Action, Historical, Mystery, Romance, Investigation
Four hot-blooded youths form an investigative agency in a quest for the truth.
Young Blood Agency is an investigative agency during the Republican era that is dedicated to solving mysterious cases. Their reputation has risen with every mystery they solve, but the cases are not as simple as they seem as it relates to unsettled animosity from the previous generation. The four members of the team suddenly realize that they have complicated ties to each other.
(Source: chinesedrama.info)

3 comments:

  1. Menarik cerita yg tricky2 ni.. cnfirm xsabar nk tgk episod sampai abis ni..hihi

    ReplyDelete
  2. Ritu ada tengok kat mana ntah,, dah kak Sha buat review kena tengok ni. ^^

    ReplyDelete
  3. suka tengok drama macam ni, nak kena tengok ni..hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »