Sunday, January 12, 2020

Sample Percuma | Nestle Omega Plus: Milk with Oats

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tak tahulah bilanya yang request untuk dapat sample ini.. Dah tak ingat.. Bila dapat ini memang terujalah.. Sebab ini susu dengan oat.. Hehehe.. TQ Nestle untuk sample ini..

Dapat 2 sachet..

Isi dalamnya.. Ada serbuk susu dan oat..

Selepas dibancuh.. Rasanya okalah.. Mengenyangkan..

6 comments:

  1. mmg kenyang if ambik cereal camni just tekak saya ni kurang berminat nak telan cereal 😀

    ReplyDelete
  2. sedap ni..dulu masa kat kampus, duduk asrama, suka makan ni as breakfast..

    ReplyDelete
  3. lma xdapat sampel percuma..:)

    ReplyDelete
  4. dulu roommate memang gila minum nestum. Setiap hari breakfast dengan nestum

    ReplyDelete
  5. bagus jugak minum omega plus dan oat. amalkan selalu untuk turunkan kolestrol

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »