Wednesday, January 1, 2020

Performance Blog KasihkuAmani 2019

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. 2019 dah selamat kita tinggalkan dengan pelbagai kenangan.. Ada suka dan duka, kegembiraan dan kesedihan, kehilangan.. Semuanya mendewasakan kita.. Tahun 2019 dilalui dengan pelbagai entry.. Ada masanya banyak, ada masanya sikit.. Bacaan Sha tetap mencapai sasaran malah berjaya melengkapkan cabaran 1000 buah buku dari tahun 2012.. Perkongsian di blog pun boleh tahan juga pencapaiannya.. Berjaya capai 1000000 pageviews pada 22.12.2019.. Memang tak sangka.. Malah Pageview untuk sebulan pun naik dengan banyak.. Awesome.. Terima kasih pada yang singgah blog Sha.. 

Pageviews pada 22.12.2019..

 Ada peningkatan dari segi followers.. Dah bertambah 11 orang.. hehehe.. Terima kasih awak, awak yang jadi followers saya.. Paling banyak dah tentulah komen yang ditinggalkan.. hehehe..

 Yeah!! Berjaya capai target.. Dapat juga 20 ribu pageview untuk disember.. Terima kasih sudi jenguk blog saya..


Tak sangka ramai yang cari entry Drama Malam Tahlil Suhaila Balik tu.. Berbaloi tengok walaupun dari celah-celah jari.. Hahaha.. Adoi.. Takkan nak kena tengok drama/filem seram lagi kot.. Nantilah cari kekuatan..

 Untuk entry setahun masih lagi ketinggalan.. hehehe.. Tahun 2017 masih cemerlang dengan 1152 entry..

Ini pula pecahan mengikut bulan.. Nampaknya Januari mengungguli carta..

Apapun.. Terima kasih pada semua yang sudi mengunjungi blog Sha dan tinggalkan komen.. Walaupun kadang entry merapu dan stress je.. hehehe..

10 comments:

  1. Wah..tahniah Sha! Thanks jugak rajin komen dan singgah blog Sal. Malam tahlil Suhaila tu dari dulu nak tengok tapi takut..haha

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..tahniah sha..:)

    ReplyDelete
  3. Tahniah sha..sampai beribu view.. hehe.semoga tahun depan lg tinggi trafik blog kite ye.nampakny jan2019 paling bnyk mood sha menaip..bgs jugak buat summary cmni..hehe

    ReplyDelete
  4. Banyak betul setahun boleh buat 1011 entry. Saya paling terer pun setahun 3++ entry 😅.

    Eh. Happy new year 2020 😉

    ReplyDelete
  5. wah bestnya, saya punya blog performance jatuh banyak lepas tukar url blog. nak kena usaha lebih lagi untuk tahun ini.

    btw..tahniah kak sha, selamat maju jaya dalam dunia blogging :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah, Kak Sha. Semoga lebih berjaya dalam dunia blogging untuk 2020 ni.

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah tahniah sha,, semoga terus berblogging

    ReplyDelete
  8. tahniah sha.
    moga terus blogging dan sharing ye.
    and moga persahabatan alam maya kita berkekalan hingga ke jannah :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »