Saturday, August 17, 2019

Baba Amin | Biskut Susu

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha terjumpa biskut ini dekat kedai makan di Slim River.. Tertarik dengan bungkusan biskut ini, Sha pun belilah sebungkus.. Sha cuba Biskut Susu dulu.. Memang sedap.. Sedap untuk tekak Sha lah.. Bila Sha buat pencarian pasal biskut ini, baru Sha tahu rupanya dah lama dah biskut ini dibuat dan dipasarkan cuma tak meluas agaknya.. Nak tahu lebih lanjut boleh ke Facebook Baba Amin..

Sha beli Biskut Susu dulu.. Satu sebab rasa susu, satu lagi sebab bungkusan dia warna merah.. hehehe..

Ada 4 pek individu.. 

Dalam 1 pek ada 8 keping biskut..

10 comments:

  1. menarik kaler bungkusannya..tak pernah jumpa lg di sini..

    ReplyDelete
  2. Comelnya packaging dia. Warna merah pula tu 😍

    ReplyDelete
  3. Ada pek kecik2 gitu memang bagus.
    Tak risau takut lemau dsb

    ReplyDelete
  4. comelnya nama dia Baba Amin.. hehe..
    biskut susu ni usually rasa sedap macam butter cookies sket2 kan..

    ReplyDelete
  5. Saya tak pernah nampak lagi biskut ni di mana-mana kedai. Tak sangka rupanya dah lama berada di pasaran.

    ReplyDelete
  6. wahhh ada produk baru bolehlah cari kat mana2 pasaraya kt sini

    ReplyDelete
  7. x pernah nampak biskut ni, sha.
    unik.
    moreover produk tempatan kan.
    wajib dipasarkan secara meluas ni :)

    ReplyDelete
  8. kak sha mmg miant betul dengan warna merah ya..hahah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »