Thursday, August 15, 2019

Cadbury Dairy Milk: Durian

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Akhirnya berjaya juga jumpa Cadbury Durian ini.. Mujurlah tak beli dekat 7Eleven.. Dekat 7Eleven harganya RM9, ini Sha beli dekat TF Value Mart dengan harga RM6.99.. Tengah promosi.. Memang berbaloi untuk dibeli.. Makan ramai-ramai memang best.. Untuk sha rasa durian dia tak kuat mana pun.. Blending rasa durian dan coklat tu memang ngamlah tak mengganggu dan sedap dimakan.. Sedang elok je untuk tekak Sha.. Tekak korang tak pastilah pula.. Hehehe.. Akan Sha beli lagi kalau harga dia tengah promosi.. Kalau harga RM9 tu, taklah.. Mahal sangat.. Hehehe..

Milk Chocolate with rice crispies and durian flavour

Kat belah bawah dia ada beras krispi.. sedap kunyah-kunyah..

11 comments:

  1. perghh..sedap nih, jauh beza harga biasa dgn harga promosi..

    ReplyDelete
  2. Nasib akak kena pantang banyak benda..kalau tak confirm pi cari gak...

    ReplyDelete
  3. banyak betul beza harga. nak try ke taknak...nak ke tak?

    ReplyDelete
  4. wowww cadbury duriannn. tak pernah jumpa lagi ni hahaha.

    ReplyDelete
  5. akak tgk jer la sbb akak x makan durian hehe

    ReplyDelete
  6. Dah try jugak..rasa durian & coklat seimbang tapi rasanya terlalu manis bagi tekak saya ini. Makan sikit2 layan jugak...hehehe

    ReplyDelete
  7. Tak jumpa lagi plak. Kena caru jugak ni.

    ReplyDelete
  8. Sekarang ni macam trend gabungkan makanan dengan durian pula😂. Saya tak jumpa lagi cadbury perisa ni.

    ReplyDelete
  9. 7e memang mahal tak hengat, sha.
    sebab kedai 24 jam. tu yg harga melampau.
    hmmm x pernah jumpa lagi cadbury ni.

    ReplyDelete
  10. lum try lgi..tk jumpa lakk..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »