Saturday, August 10, 2019

Shopping di Shopee #8

Assalamualaikum..
Hye semua..

Minggu lepas, Sha ada beli sabun Atrees di Shopee.. Tapi tak tahu kenapa, tiba-tiba seller batlkan pembelian Sha dan pulangkan duit dekat ShopeePay.. Sha dah setup akaun tapi tak mahu.. Dia asyik cakap invalid je bila Sha ambil gambar selfie bersama IC.. Sudahnya Sha give up.. Tambah duit sikit terus beli novel dekat Prolog Media dan bayar guna ShopeePay sebabnya tak payah bayar shipping.. Sekarang tengah promosi.. Jadinya baki dalam ShopeePay tu adalah seringgit lebih..

Dahlah diskaun 15%, pastu free shipping lak.. Memang berbaloilah beli kan..

Beli pada 06.08.2019.. Buku selamat sampai pada 08.08.2019.. Tebal rupanya buku ini.. Hehehe.. 

13 comments:

  1. mudah nya shopping di shopee.. tebal bukunya..

    ReplyDelete
  2. sekarang ni kebanyakan apps dia nak verify kan? mesti sebab banyak scammer apps yang hack akaun pengguna ni.. tapi nasib baik setakat ni, ekin guna shopee takde masalah lagi,, hhihii

    ReplyDelete
  3. 👍👍😉🏆

    ReplyDelete
  4. dah beli buku ni tp belum baca lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah.. Beli je dulu.. Baca kemudian.. hehehe

      Delete
  5. akak pun dh book buku ni preloved..

    ReplyDelete
  6. tak beli sabun..beli buku pon jadi la...hehehe

    ReplyDelete
  7. bila dah banyak kali buat tapi tak menjadi mula la give up walaupun kita nak beli barang kita teringin sangat.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »