Thursday, August 1, 2019

Magnum: Macadamia Salted Caramel

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tidak digalakkan untuk beli selalu.. Hahaha.. Mahal okay.. Satu ini RM4.90.. Tapi sesekali rewards diri sendiri, tak apa.. Meraikan usaha dan segala kepayahan yang dilalui dengan sebatang aiskrim yang eksklusif.. Apalah salahnya ye tak.. Sha memang sesekali akan beli Aiskrim Magnum untuk release stress dan meraikan diri sendiri.. Lebih kurang macam me time lah.. hahaha.. Alang-alang nak rewards diri, Sha pun ambil flavour baru ini.. Pergh!! Berbaloi bayar RM4.90.. Pada Sha lah.. Ketebalan coklat yang menyaluti aiskrim memang padu.. Ditambah pula kacang macadamia.. Pergh!! Terasa-rasa lagi dekat tekak.. Kalau makan aiskrim dia je, agak tak berapa best.. Tapi kalau gigitan tu berserta coklat yang menyaluti, memang powerlah.. Untuk Sha lah..




10 comments:

  1. Haaaaa..Sha la yang tayang kannnnn.....akak terjebak semalam tapi bukan jenis yang ni...jenis lain...yang Almond tu...yang caramel ni cari takde la...

    ReplyDelete
  2. wahhh ada perisa baru ya? nampak aummmm! hehhehe

    ReplyDelete
  3. baru beli lunchtime tadi, mmg sedap..

    ReplyDelete
  4. Wow.. terliur mak buyong 😘😘

    ReplyDelete
  5. oh murah tu..aritu kt 7E rm 5.30 tp tk beli..bli yg biasa yg almond tu

    ReplyDelete
  6. belum try lagi yang ni.. tp nampak sodap sangat tu :-)

    ReplyDelete
  7. eh kat sini rm5++ laa sbb tu xjd nk bli

    ReplyDelete
  8. tak pernah nampak lagi dekat sini. Gaya macam manis tu sebab caramel, tempting benar rupa dia

    ReplyDelete
  9. wah nampak shedap....Cuya suka sangat magnum..tpi mcm akk ckp la,tkleh beli selalu.hehehe tapi sesekali rewards diri sendri tkpe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »