Sunday, August 4, 2019

Cuti Cara Kami

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini tak ada ke mana pun.. Semalam dah buzy dengan Kursus, gosok baju sekolah anak-anak.. Hari ini duduk rumah je rehat dan relax.. Pagi-pagi Sha dah buat sarapan untuk anak-anak dan encik suami.. Malas nak keluar.. Goreng telur dan makan dengan roti je.. Bancuh air teh o.. Kebetulan dah masak air, Sha cuba buat telur separuh masak.. Alhamdulillah.. Menjadi pula dia pagi ini... Buat dua biji je.. Satu untuk Sha, satu lagi untuk Amani dan Imani.. Budak berdua ini pun dah suka makan telur separuh masak.. Sementara nak tunggu ikan lembut untuk masak makan tengahari, Sha pun updatelah dulu Blog dan balas komen kawan-kawan.. Terima kasih sudi singgah blog Sha... Korang kemana je hari ini?

Ini kami makan di kedai masa cuti pertablan Agong.. Mengancam kan..

Amani dan Imani berkonsi telur separuh masak.. Sha bubuhkan kicap dan lada sulah sikit.. Seronoklah diorang..

7 comments:

  1. Wah... telur separuh masak memang layan...

    ReplyDelete
  2. Samalah kita, Kak Sha. Saya pun duduk rumah je weekend ni. Menyiapkan assignment dan lab report.

    ReplyDelete
  3. lama tk mkn telur separuh masak..dlu opis lama ada cafe yg slalu gk order menu ni

    ReplyDelete
  4. mak aii, sedap nyer sha!!!! sarapan wajib kami kalau kat hotel tau.
    kat rumah jarang buat hu hu hu hu hu...
    kalau bercuti, sarapan hotel, ni lah sarapan utama aida & mr.asben.

    ReplyDelete
  5. cuti dok lepak n kemas rumah... nk keluar panas... jammed pulak tu

    ReplyDelete
  6. sedapnya telur..sedap lagi makan dengan black pepper.umpp!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »