Tuesday, August 13, 2019

Rockers Cintan Sdn Bhd oleh Mitch

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kelakar juga baca novel ini.. Sha kesian pula dengan si Nawi ini.. Asyik tak berjaya je bila bercinta.. Memang sempoi bila penulis mulakan bab dengan petikan lagu-lagu rocks.. Ada yang Sha biasa dengar dan ada juga yang Sha baru pertama kali dengar..

Buku ini menceritakan pengalaman Nawi semasa bercinta secara imbas semula.. Memang kelakar dan ada juga pengajaran.. Tersalah pilih, dipermainkan, perkara biasa dalam percintaan zaman remaja.. Nawi jatuh cinta seawal di sekolah rendah hinggalah membawa ke alam perkerjaan.. Kerana sering dikecewakan atau sememangnya Nawi ego, korang kena bacalah novel ini..

Sha baca dan selesai pada 11.08.2019..


Published March 2018 by Tebuone Press Enterprise

7 comments:

  1. alamak dah lama sangat kak tinggalkan zaman novel. haha

    ReplyDelete
  2. apa laju sangat membaca ni sha??
    saya baru beli lagi 2 buku Sabtu minggu sebelum raya..tp tak sempat pun nak buka plastik. buku yg dalam handbag pun selak sikit2 je dalam train.

    ReplyDelete
  3. Okayyy. dah masuk list. Ain suka sangat la genre mcmni hehehe

    ReplyDelete
  4. Aduh..bila lah semangat membaca nak diseru ni😂

    ReplyDelete
  5. ni kalau buat movie ni mesti menyanyi sekali bila keluar lagu2 rock tu haha

    ReplyDelete
  6. entah kenapa tetiba saya teringatkan filem Rock hehehe

    ReplyDelete
  7. Lain dari yang lain novel ni. Tajuk dia macam nama syarikat😂.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »