Saturday, August 17, 2019

United States | Mechanic: Resurrection (2016)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Tak dapat layan Hobs & Shaw, kita layanlah Mechanic Resurrection je.. Hehehe.. Nak membaca tengah kekurang mood.. Tu yang layan filem je.. The Mechanic best, yang ini menarik.. Sambungan kepada The Mechanic ni lebih awesome cuma filem ini tak sesuai tengok dengan anak-anak.. Ada adengan 18sx.. hehehe.. Sha tengok sorang je filem ini.. 

Dalam filem ini Jason Statham membawakan watak Arthur Bishop.. Kalau ikut filem sebelum ini, Arthur ini dah mati dalam letupan tapi sebenarnya dia terselamat dan hidup dalam persembunyian sampailah muncul satu perempuan ini minta dia bunuh 3 orang kepala penjahat.. Arthur tolak dan lari ke Thailand.. Malangnya berjaya dijejaki.. Nak tak nak dia kena juga buat kerja tu sampailah ke target yang ke tiga Arthur guna cara yang lain untuk balas balik.. Memang menarik dan mengujakan.. walaupun tak sepenuhnya aksi tapi masih lagi boleh layan..

8 comments:

  1. ohhh, ekin tak pernah lagi tengok movie ni,, tapi macam best je tengok..cerita action cenggini lah baru best!

    ReplyDelete
  2. baaru lepas nengok hobs & shaw malam tadi. hehehehe

    ReplyDelete
  3. mcm nice je cerita dia, hobs & shaw tgk dah, boleh lar cerita ringan yg santai2 jer..

    ReplyDelete
  4. tak penah tengok citer ni..
    kalo xde unsur2 seram tiba2 makhluk menjelma i ok ja hehe..

    ReplyDelete
  5. Jason statham tak pernah menghampakan saya. Hobbs n shaw pun belum ada peluang tgk.

    ReplyDelete
  6. oh my i need to watch this !!!!

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »