Wednesday, May 20, 2020

Day 64 | Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat

Assalamualaikum..
Hye semua..

Hari ini sibuk buat skrip untuk rakaman taklimat pelajar baru.. Norma barukan.. Walaupun pelajar baru masuk awal Julai, rakaman perlu settle awal sebab minggu depan dah cuti raya.. 

Sahur dengan nasi goreng udang.. Berbuka pula Sha makan nasi ayam dan kuih muih..

Sahur makan nie.. Manis.. Elok masaknya..

Alhamdulillah.. Telefon ini dah boleh berfungsi.. Barulah senang nak tinggalkan anak dekat rumah.. Tak adalah risau sangat.. fungsi diamacam nokia 3310.. hehehe...

5 comments:

  1. Alhamdulillah
    Semoga dipermudahkan semua urusannya

    ReplyDelete
  2. sekarang musim mangga, sana sini jumpa orang jual mangga dan harga pun berpatutan sangat...
    dah ada telefon rumah tak risau sangat lah kan, kalau ada apa-apa boleh call je

    ReplyDelete
  3. semoga dipermudahkan segala urusan kak sha..

    ReplyDelete
  4. semoga dipermudahkan segala urusan sha.. Sedap mangga kalau manis.. kami beli hari tu masam sikit. terus bekukan untuk buat air berbuka next day nya

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan segala urusan Kak Sha dan keluarga. Semoga Allah lindungi kita semua. Aaminn

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »