Monday, May 25, 2020

Filem United States | Spenser Confidential (2020)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Mulanya tengok sebab nampak info filem ini filem aksi komedi.. Memang ada komedi cumanya filem ini lebih pada aksi sedikit ganas dan ada babak 18sx.. Hehehe..

Menarik tengok lakonan Mark Wahlberg walaupun nampak ketuaannya.. hehehe.. Aksi mantap, lawak tanpa try hard.. Part paling best bila hero kena kejar dengan anjing.. Part nie memang buat Sha gelak besar.. serius.. hahaha.. Semangat keadilan si Spenser ini tinggi sebab tu dia tolong isteri anggota polis yang dituduh melakukan pembunuhan walaupun spenser ini bukan polis lagi dah.. Memang best tengok walaupun Spenser ini asyik kena pukul.. hehehe..

1 comment:

  1. dah lama tak tengok movie genre komedi hollywood sebab banyak scene kelakar yang try hard. Nanti boleh try tengok movie ni pulak

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »