Wednesday, May 20, 2020

Shopee | Novel KarnaDya Publishing

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sebelum ini Sha ada kongsikan kemenangan Sha dalam Segment Share Resepi Perintah Berkurung by Mamapipie & Cariblogger kan.. Kali ini Sha nak kongsikan hasil dari kemenangan itu Sha beli novel dibawah.. Sha tambah sikit sebab beli 6 buah.. Pos percuma.. Sha memang dah aim lama dah buku-buku ini cuma tak beli sebab ada yang lebih diperlukan.. Bila dapat tahu menang Segmen Kak Adda, memang Sha dah niat nak beli buku.. Alhamdulillah.. Bertambah lagi koleksi buku-buku Sha.. Sha beli pada 14.05.2020 dan buku selamat sampai pada 18.05.2020.. Cepat jugalah dalam musim PKPB ini kan..

Sebuah RM10 dan pos percuma.. Sha bayar duit buku sahaja.. Guna duit kemenangan segmen dan tambah RM10 sebab beli 6 buku..

Inilah dia buku-bukunya.. 5 seram dan 1 romatis..
Mr Racer Encik Mekanik oleh Zura Rahman
M.A.Y.A oleh Iman Fadia
Keliwon oleh Ilya Abdullah
Pendamping Malam oleh Ida Munira
Saka Tokwan oleh Suhaila Selamat
Tanah oleh Izam Nor

8 comments:

  1. Wah, bestnya dapat beli buku. Saya dah lama tak beli buku sejak pkp ni. Beli e-zine je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. bulan nie memang pulun beli buku dan ebook.. tapi mood membaca entah ke mana.. hehehe

      Delete
  2. waaa.. nampak hasilnyaa.. ^^

    ReplyDelete
  3. Saka tok wan & pendamping malam..tajuk pun dah seram..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. memang beli yang seram je nie kak..

      Delete
  4. geram tengok buku dia semua rm10. dia ada promo ke kak sha, sampai bila dapat harga ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya sampai stok habis.. akak pun perasan lambat.. Ada 2 buku tak sempat nak beli dah out of stok..

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »