Tuesday, May 5, 2020

Day 49 | Kawalan Pergerakan

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buat apa tu?? Buzy fikir nak masak apa sahur esok ke?? Samalah kita.. hehehe.. Hari ini selesaikan penghantaran kerja-kerja sekolah anak dan maklumkan cikgu kelewatan penghantaran sebab Sha dah mula berkerja.. Encik suami pun sama.. Alhamdulillah.. Cikgu-cikgu sangat memahami.. 

Ini menu sahur Sha.. Kerabu timun.. Lauk kari ikan dan sambal sotong berbuka semalam serta kurma Safia..

Menu berbuka simple je hari ini.. Kuih muih.. Sha dan encik suami tak lalu nak makan nasi.. Amani je makan nasi dengan ayam masak merah..

7 comments:

  1. saya pun dah makin simple menu tuk berbuka.. dah kering idea nak masak apa sebenarnya

    ReplyDelete
  2. simple sungguh tu. hehe okay jugak tu sambil2 fikir nak buat esok pulak..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah
    Selamat berbuka puasa dan bersahur

    ReplyDelete
  4. Simple pun sedap dah tu kak! hehe
    Selamat bekerja and stay safe ya.

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum. uish.. makan dengan nasik panas2 pun cukup ni kalau saya...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »